petak, 28. siječnja 2011.

Sony Ericsson načinu pregleda uživo ažuriranje je ovdje, poboljšani obećanja veze i Bluetooth kompatibilnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/28/sony-ericsson-liveview-update-is-here-promises-improved-connect/:
Dobra vijest, kolega Bluetooth gledati fanatika! Baš kao što je obećao , Sony Ericsson napokon doled van veliki update za liječenje načinu pregleda uživo jednom i za sve. Uz ovaj patch, korisnici sada bi trebao biti viđenje puno bolje stabilnost i kompatibilnost s ne-SE telefonima, kao i bitak u mogućnosti to uvesti koga u službu do 30 plug-ins. Imali smo brzo ići na našoj osvježava LiveWatch i primijetio da je sada ponovno povezuje auto puno bolje kao dobro, i nadamo se isto odnosi i na svima ostalima. Da biste dobili ažuriranja, jednostavno koristite SE Update Service for Windows (ispričavam se, ne Mac podrška) i slijedite upute - link za download dostupna u nastavku, ako ste novi u ovom.

Sony Ericsson načinu pregleda uživo ažuriranje je ovdje, poboljšani obećanja veze i Bluetooth kompatibilnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 siječanj 2011 09:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sony Ericsson Proizvod blog | izvor Sony Ericsson | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar