nedjelja, 24. srpnja 2011.

Znatiželja rover za zemlju u Mars je Gale krater gledati za život, napokon odgovor Bowie je prigovaralo pitanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/curiosity-rover-to-land-in-marss-gale-crater-to-look-for-life/:
To je dobivši vlastitu foto pucati , neki kul animacija , a interes James Cameron - i sada Znatiželja konačno odredište. NASA-pluckily pod nazivom Mars rover je postavljen na zemlju pored planine unutar crvenog planeta 96 kilometara širok krater Gale. Znatiželja je trebao sletjeti u kolovoz 2012 u potrazi za životom na stijeni četvrti od sunca. Krater, jedan od 60 predložene stranice, je izabran zbog svoje potencijal za sigurno slijetanje i mogućnost znanstvenog otkrića, zahvaljujući dijelom i na obližnje geografske formacije koje bi mogle su stvorili vodom. Evo u nadi da naiđe neki ozbiljan prostor ludilo kad stigne.

Nastaviti čitanje Znatiželja rover za zemlju u Mars je Gale krater gledati za život, napokon odgovor Bowie je prigovaralo pitanja

Znatiželja rover za zemlju u Mars je Gale krater gledati za život, napokon odgovor Bowie je prigovaralo pitanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USA Today | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar