nedjelja, 24. srpnja 2011.

Winklevosses vs. Silicijskoj dolini

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V3dkr7d_xZE/:

Winklevoss blizanaca je njihov izvorni kod protiv Facebooka odbacio je jučer, zbog čega tech medije da pišu drugi pobio "Winklevosses 'Slučaj Facebook je protiv Više Ali čekajte zapravo nije" naslove. Sedam godina je borba uistinu nije više, kao Winklevosses namjeru da podnese zahtjev prema pravilu 60B , koji navodi da je Facebook uskratio dokaza tijekom prvog suđenja koje bi mogle imati koristi u naselju, dokaza koji će povećati vrijednost Winklevoss Facebook dionica oko 200 milijuna dolara (što je oko 200 milijuna dolara više nego što sam i vjerojatno netko od vas ima).

Ova vijest dolazi nedugo nakon što je bivši predsjednik Harvarda Larry Summers zove blizancima "kreteni" na Fortune Brainstorm tech konferenciji u Aspenu, u odgovoru na pitanje o istinitosti scene u "društvene mreže".

"Jedna od stvari koje ste naučili kao koledž predsjednika je da ako preddiplomski nosi kravatu i jaknu u četvrtak popodne u tri, postoje dvije mogućnosti. Jedan od njih je da oni traže posao i imaju razgovor, a druga je da su šupak. To je potonjem slučaju, "

Blizanci je odgovorio da Ljeta komentara po pisanju službene izgleda pismo trenutni predsjednik Harvarda, osuđujući Summers akcije, koje samo pojačana "šupak" karakterizacija za mnoge.

Budući da barska kroz hrpe legalese nije nešto što ja (ili vi) možete potrošiti većinu moje vrijeme radiš, za bolje ili za lošije, ja ne razumijem ins i outs od slučaja. No, zahvaljujući "društvene mreže" i pojednostavljenje motor koji je popularne kulture, priča o Winklevoss blizanaca u odnosu na Mark Zuckerberg se ne radi o borbi nad detalji kršenja ugovora u većini ljudi misli, to je o bitku dvije arhetipove, a dvije stranke su došli da simbolizira dvije strane "izvršenje" (Zuckerberg) u odnosu na "ideja" (Winklevosses) raspravu.

Svaki poduzetnik vrijedi ramen će vam reći da su ideje jeftinom desetak, "Stavljanje u pogon ideje nisu milijuna dolara ideje", napisao je Y Combinator osnivač Paul Graham ", a ovdje je eksperiment možete pokušati dokazati: samo pokušati prodati jedan. "

Larry Summers 'komentar o Winklevosses se kreteni, jer su nosili odijela na sastanak žalbe izravno mit Silicijskoj dolini i hrpa dude nošenja Hoodies i TEVAs piće Mountain Dew u kući u Palo Altu, dok su ležerno graditi sljedeće milijardi dolara tvrtke . Ja sam klađenje da nema nesreće, Ljeta polako je napravio miješati se u Silicijskoj dolini, nalazi se na brodu trg i savjetnik u Andreessen Horowitz . Štoviše Summers zapravo upoznao Marc Andreessen (koji je na brodu Facebook) kroz njegov štićenik, Facebook COO Sheryl Sandberg.

Sorkin je majstorski "Ako dečki su izumitelji Facebook, ne bi izmislili Facebook", linija ljepušan velik dio sažima kolektivni etos industrije koji je vidio Friendster zamijeniti MySpace zamijenio Facebook i proživio "RIP Good Times" samo vidi više

Nema komentara:

Objavi komentar