nedjelja, 24. srpnja 2011.

BOSS Micro BR-80 digitalni multitrack i polje rekorder odgovara benda i studio u ruci

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/bosss-micro-br-80-digital-multitrack-and-field-recorder-fits-th/:
Boss Micro BR BR-80

Tko treba studio za snimanje - čak puna bend - za da sljedeći demo? Zgrabite svoju gitaru, BOSS najnoviji prijenosni Micro BR digitalni snimač i šaku ego za do-it-sebe sjednici da je samo majka mogla ljubavi. BR-80 omogućuje snimanje dvije pjesme odjednom i nudi osam pjesama reprodukcije uz 64 virtualne staze za miješanje i savladavanje svih epova ste sanjali gore. Za spajanje, to je pakiranje aux i 1/4-inch ulaza, izlaz za slušalice, pa čak i USB port za sučelje s računalom. Također možete snimati pomoću svojih onboard stereo polju mics ako izgubite kabela na koncert. Unutra, to je pakiranje četiri i šest-string COSM učinke, DNK iz VE-20 da bi začinio svoj ​​vokal, te eBand opcije. Tu je podrška za WAV i MP3 formate, ali još bolje, SD kartice do 32GB dajući vam nevjerojatnih 550 sati snimanja da se stavi onih Burnin 'liže dolje. To je trenutno dostupan i dostave za oko 300 kosti - eRoadies nije uključena u cijenu. Cijeli PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje BOSS Micro BR-80 digitalni multitrack i polje rekorder odgovara benda i studio u ruci

BOSS Micro BR-80 digitalni multitrack i polje rekorder odgovara benda i studio u ruci prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. srpanj 2011 07:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech Crunch | izvor BOSS US | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar