nedjelja, 24. srpnja 2011.

Šokirana News Corp Telefon Hakiranje otkrića? Molim. [TCTV]

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uXCSUywZ9Ys/:

Rick: "Kako ste me izbliza? Na temelju čega? "
Kapetan Renault: "Ja sam šokirana - šokirana! - Da otkrijete da kockanje se događa ovdje "!
Djelitelj ". Dobitke, gospodine"
Kapetan Renault: "Oh, puno ti hvala."

Jedan je da tuguje, kao kolektivni gubitak nevinosti. Nevinost u britanskom parlamentu tearfully quizzing News Corp rukovoditelji preko objave da telefon sjeckanje je korišten u potrazi za tabloida lopatice. Nevinost tih istih rukovoditelji koji su " šokirani, zgrožen i posramljen "na način koriste svoje osoblje kako bi isporuku naslovnoj stranici zlata. Nevinost viši Metropolitan Policijski službenici na učenje da potplaćeni kolege redovito prodaju informacije novinarima tabloida.

A najviše od svega nevinost Velika britanska javnost - isto javnosti koji je knjiga poput Evelyn Waugh roman ' Scoop 'u 1938 najbolje prodavatelj, a učinio isto da Piers Morgan Insider: Privatni dnevnika skandalozne Desetljeća dva generacije kasnije. Kako šokirana - šokirana! - Svi su oni da bi saznali da su novinari tabloida, u srcu, scumbags.

Amerika je također šokirana je otkrića - i sa samo nešto više opravdanja. Američki novinari su trended prema višim moralnim zemlji nego njihovi kolege Fleet Streeta, ali samo u posljednjih nekoliko godina - kao što je Pavao Collins objašnjava u ovoj fascinantnoj dio za Slate.

Stvarno, svatko tko je ikada pokupio Murdoch novine, čitati knjigu o Fleet Streeta ili se smijali na bilo koju od bezbroj filma znakova na temelju News Corp rukovoditelji (Elliot Carver u Tomorrow Never Dies je savršen, i reprezentativni uzorak) je pitati se da li oni stvarno ste šokirani, pa čak i iznenadila, prema objavama u krivo-radite u tvrtki ili je li to sve samo jako zgodan prilika da donese o propasti čovjeka koji gotovo svatko u javnosti je s razlogom mrziti.

U tom tjedan godine epizodu Zašto je ova vijest tražimo upravo to pitanje, s Paulom nude duh obranu najviše mrzio čovjeka u medijima, i Sarah pitate da li takav blaziran stav prema korupciji i kriminalu znači da je na platnom popisu Murdoch previše. U jednom trenutku u emisiji (koja je snimljena jučer), Pavao pokazuje da je samo pitanje vremena prije nego su non-Murdocha novina optužen za hakiranje telefona - i gore. A što je ovo u današnjem nezavisni?

" Hakiranje je endemska u 'Mirror', kaže bivši novinar "

Zaprepasten!

Video u nastavku ...

Nema komentara:

Objavi komentar