nedjelja, 24. srpnja 2011.

Apple Store dolaze na Grand Central Terminal, putovanja poremećaji zajamčeno za sljedeću iPhone lansirati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/apple-store-coming-to-grand-central-terminal-travel-disruptions/:
To je jedna stvar za Fifth Ave. dobiti začepljen svaki put novi iPhone ili ipad dobiva pušten , ali je Grand Central Terminal? Avid NYC putnike najbolji plan svojih dana godišnjeg odmora u skladu s tim, kao jedan od najvećih gradskih čvorišta tranzit je o da biste dobili ispitati kritički od puno više zauzet - a ne zbog White Plains je novi Southampton. New York Post javlja da su Apple i MTA dogovorili desetljeća dugu posao koji ćete vidjeti 23.000 četvornih podnožju Apple Store zauzeti mjesto Charlie Palmer Metrazur restoran, s Cupertinu u najam će se postaviti na 800.000 dolara godišnje ( diže na milijun dolara nakon deset godina prođe). Za one znatiželjne, koji je oko 500.000 dolara više nego restoran prije njega, i Apple je odgovoran za renoviranje prostora. To je kakofonija glasova čujete? Turističke klicati utapanje iz lokalne jeers.

Apple Store dolaze na Grand Central Terminal, putovanja poremećaji zajamčeno za sljedeći iPhone lansirati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor New York Post | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar