nedjelja, 24. srpnja 2011.

Apple pokreće program zamjene za 'mali broj "na iMac sa 1TB Seagate HDD

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Jeste li podići novi iMac između svibnja i srpnja 2011 sportski 1TB Seagate HDD? Vjerojatno bi trebao znati da pladnju mogao biti skloni nedostatku raznolikosti. Bez brige, iako, Apple je najavio da će zamijeniti potencijalno neispravnih diskova bez troška da bi ya nasmijana, i vaš fiksni disk-spinnin '. Vlasnici registriranih rigs pod rizikom su obaviješteni putem e-pošte, ali ako preskočila taj oblik možete provjeriti serijski broj na Camp Cupertinu web stranici (povezane u nastavku). Nakon potvrde da je stroj za pravo, vi ćete biti u mogućnosti da ga odvesti na Apple Store ili ovlašteni servis za swap. Također je sugerirao da kopiju diska prije nego što ga donosi niz, u najmanju ruku, to je izgovor da koriste te Thunderbolt luka, zar ne?

Apple pokreće program zamjene za 'mali broj "na iMac sa 1TB Seagate HDD prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. srpanj 2011 00:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Macworld | izvor Jabuka | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar