nedjelja, 24. srpnja 2011.

Zdravstvo Poremećaj: Pharma 3,0 će voziti Shift iz Life Science do HealthTech Investiranje (I. dio III)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k3qFamdb_5Q/:

Bilješka urednika: Ovaj gost post je napisao Dave Chase, predsjednik Uprave Avado.com , tvrtka zdravstvene tehnologije koja je TechCrunch poremetiti finalista . Prethodno je bio konzultant za upravljanje za naglasak na zdravstvene prakse i bio osnivač tvrtke Microsoft zdravlje poslovanja. Možete ga pratiti na Twitteru @ chasedave .

Zdravstvo je hiperinflaciju je vozeći transformacije kako skrbi dobiva vraća što je rezultiralo u masivnim poremećaja u zdravstvu. Na primjer, farmaceutske tvrtke će uspjeti ili ne uspjeti ne temelji na tome koliko droge koje prodaju, ali o tome kako dobro svoje tržište ponude poboljšati rezultate.

Kao najveći spenders za istraživanje i razvoj u zdravstvu, velike promjene u načinu na farmaceutske tvrtke posluju će imati dubok utjecaj na zdravlje tehnologiju dok ste farmaceutske prilagoditi tržištu promjenama. To je stvaranje prilika za pokretanje tvrtke koje dosad su zaustavili kada pokušavate miješati se u zdravstvu.

U prošlosti sam često rekao da zdravstvene zaštite gdje je tech startups ići umrijeti. Kombinacija faktora u rasponu od averzije prema riziku da ukorijenjene ostavština prodavač vrši kontrolu računa za zdravlje da se ne gleda kao izvor konkurentske prednosti za zdravstvene usluga je to teško za obećavajuće nove tvrtke kako bi trag. U ta tri dijela serije, ja ću nokautirati najvažnije dinamiku transformacije priliku za zdravstvene tehnologije startupima.

U prvom dijelu ću istaknuti kako "Pharma 3,0" će voziti pomak od tradicionalnih Znanost o životu na HealthTech ulaganja. U Dijelu II, ja ću opisuju kako zdravstvenih usluga će koristiti HealthTech razlikovati i proizvoditi bolje rezultate. Ja ću završiti seriju kojom se koliko zdravstvene organizacije su na putu da ponovi pogreške novina industrija napravio početkom u sredinom 90-ih. Postoje izvanredne paralele da su oba čaroliju opasnost za sadašnji zdravstvenih usluga, ako se ponoviti novina tvrtki pogreške i stvoriti masivne nove mogućnosti kao što su one sam naveo ranije u komade oko Najvažniji organizacija u Silicijskoj dolini nitko nije čuo i Hotwire za kirurgiju .

Pharma 3,0 će voziti Shift iz Life Science u HealthTech Investiranje

E & Y je izradila industrija izvješća za farmaceutsku industriju koje pružaju sveobuhvatan pogled na farmaceutske povijesti iznijeti svoje sadašnje stanje. E & Y intervjuirali rezultate inovatora i viši rukovoditelji obris iz viziju za ono što oni zovu "Pharma 3,0."

Sljedeći je izvadak iz svojih gotovo 100 stranica izvješća pod nazivom "progresije - Izgradnja Pharma 3,0" (čitaj cijeli izvještaj ovdje ):

Progresije Izvješće identificira nekoliko trendove industrije u vožnji netradicionalnih tvrtki u sektoru, uključujući zdravstvene reforme, zdravstvo IT, komparativne učinkovitosti, a diže povjerenje u potrošača energije. Ti faktori, a drugi su pitajući farmaceutske tvrtke kako bi proširili svoj fokus od proizvodnje novih lijekova za isporuku "zdrave rezultate" - pomak koji će biti upravljan kroz kreativni partnerstva i poslovni model inovacija.

Progresije izvješće opisuje brz prijelaz iz industrije dugogodišnje vertikalno integrirana hit-driven model definiran u studiju kao Pharma 1,0, na današnjih 2,0 farmaceutske poslovni model. U ovaj poslovni model, tvrtke su uvele niz promjena za poboljšanje produktivnosti i financijsko poslovanje, iz provodi više ciljanih terapija, šireći svoj portfelj proizvoda i mogućnosti, do osnivanja više nezavisnih i fleksibilan R & D jedinica

Nema komentara:

Objavi komentar