nedjelja, 24. srpnja 2011.

MSI tablet moseys na preko FCC, izlaže svoje unutrašnje tajne

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/23/msi-tablet-moseys-on-through-the-fcc-exposes-its-inner-secrets/:
MSI tablet na FCC
Ono što smo ovdje, je izrazito low-end Android tablet od ljudi na MSI (možda član Uživajte u obitelji ), leti kroz FCC kao brz kao jednožilnih 1GHz Cortex A8 procesora i 512MB RAM-a će ga nositi. Unutra ćete naći Bluetooth i WiFi antene, kao i dovoljno mjesta za pune veličine SD kartice, iako neobično korisničkom priručniku, kaže ovaj model (naveden kao MS-N0Y1) podržava samo veličine do 8GB. Do ispred vas ćete naći kamera za video razgovor, potrebne za navigaciju prilagođenu verziju Gingerbread, i 10-inčni zaslon sportske prilično daje nadahnuća 800x480 rezoluciju. Tu je drugi kamera oko leđa, kao i sve važne FCC oznaka. Check out galeriji ispod i kliknite na izvor za navedene upute za upotrebu, a posebnu poslasticu - schematics za one Android guranje unutarnji.

MSI tablet moseys na preko FCC, izlaže svoje unutrašnje tajne prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23. srpanj 2011 16:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar