nedjelja, 24. srpnja 2011.

142 električnih vozila za punjenje postaja glave do Massachusetts, Nantucket i MV nije uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/142-electric-vehicle-charging-stations-head-to-massachusetts-na/:
Stvari su 'lookin u New England - osobito za one koji crisscross Yawkey Put sa električnog vozila. Grand ukupno 142 EV punjenje postaja slated pogoditi Bay države u narednim mjesecima, s 25 zajednica diljem Commonwealth dobiti darovitih. Boston izvješća da većina 'Em će biti u "zajedničkim prigradskim ili putnik spotova," mjesta poput downtown garaža, MBTA puno, trgovačkim centrima itd. Glavnina kutije će biti dio ChargePoint mreže, i smo rekli da stope za punjenja će podešenoj u "općine na javnim kopnom i imovine vlasnicima na privatnih posjeda ", ovisno o gdje svaki okvir posađeno. Dakle, je punjenje stanica rollout između NY i MA novi yankees vs Red Sox? Nah, ali techie može san.

142 električno vozilo punjenje postajama glave do Massachusetts, Nantucket a MV nije uključeni prvobitno pojavio na Engadget dana pon, 24 srpanj 2011 10:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Boston | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar