nedjelja, 24. srpnja 2011.

Chatroulette + Google = hangouts PlusRoulette

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Dio Google novih društvenih platformi Google + uključuje chat značajka grupa videa pod nazivom Google svratišta, koja je super za grupu video chat i dijeljenje. Kao što je moj kolega MG Siegler napisao u svoju prvotnu ocjenu Google +, Google svratišta pokušava riješiti socijalni problem video chata, čineći ga lako za vas da drugi znaju da ste zainteresirani za razgovor. Možete dijeliti dio sadržaja, kao što su YouTube clip, i svi u svratište može gledati zajedno dok pričaju o tome.

Ova značajka je dizajnirana kako bi stvorili skupinu chat (do deset osoba) u okviru krugovi na Google +. Naravno, to je samo pitanje vremena prije nego netko pokušao dodati Chatroulette tipa slučajne funkcionalnosti na uslugu video chat. PlusRoulette je pokrenut kao način stvaranja javnog Google + svratište da svatko se može pridružiti. Vi jednostavno stvoriti okupljalište, i popis URL-a na PlusRoulette. Ako ste u potrazi za već javno okupljalište, PlusRoulette će se popis dostupnih svratišta.

GPHangouts također pruža sličnu funkciju popis svih javnih Google + svratišta, ali morate stvoriti okupljalište na Google + zasebno, a zatim dodajte URL svratište za GPHangouts. S PlusRoulette, zapravo možete napraviti Google + okupljalište kroz web sučelje.

Budući da vaše ime nalazi se u privitku na Google + račun, čađav Chatroulette problema nadam se izbjegavati.

Neka slučajna video razgovore na nezaboravni provod početi!



Nema komentara:

Objavi komentar