subota, 16. srpnja 2011.

Žarulja učinkovitost prolazi kroz US House, žarulje sa žarnom niti treperenja u slavlju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Nije kao što je Kongres je nešto više pritiska na tanjur upravo sada, ali odgovara na Capitol Hillu nekako našao vremena da guranje nosa u još jednoj minuti aspekt naše osobne živote - rasvjeta. Svi šaljiv stranu, to je bio početak to izgleda kao one stare, power-gladna žarulja sa žarnom niti ne bi imali drugu priliku za život. Ako ćete Podsjetimo, zakon je donesen put natrag u 2007 ubiti 'em off do 2012, ali republikanci su pokušavali preokrenuti stvari kako bi se Amerikanci jeftino opciju u godinama koje dolaze. Unatoč 233 - 193 glasova u korist ukidanja ranije ovog tjedna, potrebne super većina nije postignut. Ne žele ostati u mraku, one dijamant o uzimajući ga okrenuo ga gurnuo u nešto drugo kao dopuna u petak navečer, što zaista dobiti oh-tako-prestižni pečat odobrenja. Prijevod? GE ima proizvodne linije za aktiviranje , stat.

Žarulja učinkovitost prolazi kroz US House, žarulje sa žarnom niti treperenja u slavlju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 13:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor AP , Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar