subota, 16. srpnja 2011.

Pandora radija HTML5 redizajn kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Ranije ovog tjedna, Pandora je najavio da će konačno biti ispuštajući svoj ​​dugogodišnji podršku za Flash u korist HTML5. Ovaj potez je jedan komad veliki redizajn za stranice, jedna koja će se početi rolling se da Pandora One (36 $ / godišnje premije verzija) pretplatnika u dijelovima, kao dio ograničene razdoblje testiranja prije nego što je dostupna na službi cijeli masivni korisničke baze.

Vrijeme je mogao biti više idealan, naravno. Dan nakon objave, Spotify brzo uhvatio pozornost onih nakon on-line glazbenoj industriji za formalno pokretanje u SAD-u. Važno je imati na umu pravo isključiti šišmiš, međutim, da ove dvije usluge zapravo nisu izravni konkurenti, unatoč tome kako neki možda to spin. Spotify je sve-vas-možete jesti pretplatu uslugu, čineći ga više slično poput Rhapsody i Napster. Pandora, s druge strane, izgrađen je uglavnom oko pasivni glazbe otkriće. Prijavljujete-u, ​​unesete umjetnik, a ti si dozvolio glazbe doći k vama. Ovaj redizajn uzima da je jednostavnost korištenja za cijelu novu razinu. Provjerite naše dojmove u nastavku.

Nastaviti čitanje Pandora radija HTML5 redizajn kazaljka-na

Pandora radija HTML5 redizajn Hands-on prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar