subota, 16. srpnja 2011.

Ljut na ... Ne Ukradi ovu knjigu (TCTV)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Ukrasti ove knjige", napisao je Abbie Hoffman u 1970. Dakle, danas, zašto bi mi platiti za naše knjige - posebno u digitalnom dobu u kojem intelektualne krađe je i sveprisutan i ljepušan velik dio rizika besplatno?

Prema Gary Shteyngart, najbolje-selling autor romana poput "Super Sadu True Love Story" i "Absurdistan" plaćati za svoje knjige znači da on ne mora raditi na benzinskoj pumpi ili auto. Kada smo platiti za jednu od njegovih knjiga, Shteyngart objasnio kada smo razgovarali početkom ovog tjedna, to "mi omogućuje da se proizvode više posla." Kupnja knjige, on tvrdi, predstavlja ulaganje u kreativnosti.

I kreativnost - u stvarnom kreativnost - mogu biti na premium danas - barem prema Shteyngart. Kao što je tvrdi, Internet može biti ubijanje naše ekscentričnost i pretvarajući sve nas u 140 znakova konformisti. Dakle, u današnjem umreženom dobi, kaže, postoji akutna potreba za pisce koji možete dograbiti našu pažnju i da nas povući daleko od emitiranja našeg dosadno sebe na Facebooku i Twitteru.

Ovo je drugi u dva dijela intervjua sa Shteyngart. Jučer, objasnio je zašto, u ne-previše-dalekoj budućnosti, svi će znati sve o svakome.

Nemojte krasti ovu knjigu

Kako doći do Williama Gibsona zemljišta

Nema komentara:

Objavi komentar