subota, 16. srpnja 2011.

Groupon za solarnu? Solarni @ Work ponude Zgrade Popusti za odlazak Zeleni zajedno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7zvr4YfQSg/:

Grupa kupuju se kreće u komercijalne čiste energije prostora zahvaljujući Solar @ Work , program osmišljen od strane San Franciscu Odjela za zaštitu okoliša kako bi solarni paneli više pristupačne za poslovne vlasnika. Tvrtke imaju tri mogućnosti za stjecanje solarne ploče kroz program: Nabava, leasing i osiguranje kredita. Savezne grant pokrivaju 30% troškova ugradnje je također na ponudi.

Solarni @ Work nada da se prijavite na najmanje 20 vlasnici zgrada na području San Francisca do kraja godine, što bi moglo prevesti na čak 2 megavata solarne energije.

Dok je program inovativni u pojednostavljivanja solarnim za poslovne zgrade, to nije prvi upregnuti skupini kupovne moći za solarne. 1Bog ima sličan model za home-based solarnih instalacija, te SolarMosaic pruža crowdfunding platformu za dovođenje solarne zajednice građevine kao što su škole i crkve.

Model kupnje skupina može popusta ploče za 10-15% i smanjiti troškove upravne pristojbe za čak 75%. To ne zvuči kao ukrasti od strane potrošača standardima grupe kupnji, ali s obzirom na cijenu oznaku na solarni paneli, moglo bi dodati do značajne uštede. Grad kaže da visoke cijene solarnih unaprijed je glavna prepreka za ulazak u solarno za većinu komercijalnih vlasnika.

San Mateo je SolarCity osvojio ponuda za pružanje ploče, a sudjeluju tvrtke se očekuje da plaćaju manje za solarne od onoga što oni plaćaju za napajanje iz mreže. Trenutno, poslovne zgrade manje od četiri priče imaju pravo sudjelovati u programu. Ako pilot je uspješan, to bi mogao biti proširen i na druge dijelove zemlje, pa čak i na globalnoj razini.

Foto po žive izvan rešetke



Nema komentara:

Objavi komentar