subota, 16. srpnja 2011.

... Na Twitter

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qMweYSUES-E/:

Filozofski nema više proizvoljan prekretnica onda vremenom, svake godine slavimo donošenje još godinu dana, vidjeti što mislim? Zato Twitter drugi petogodišnji obljetnice događaje od 350 milijarde tweets isporučio i 600K korisnika prijavite se svakodnevno pada stančić (Twitter slavi svoju prvu godišnjicu pet godina - spomen kada je prvi tweets su poslani - natrag u ožujku). Bujica tech najava postova o INSERT tvrtke ovdje udaranje 100K korisnika ili preuzimanja ili "dionica" ili dječja igra ili značke je trajna dovoljno da svi tech novosti vrsta mješavine u rijeku korisnika brojeva i APPLE VS. GOOGLE VS. Twitter. Uzdah.

Nevjerojatno je da mislim da Twitter pokrenula javno prije pet godina danas. Kada Mike Arrington prvi napisao, "Odeo izdanja Twitter" u 2006 nije imao pojma da će jednog dana račun TechCrunch Twitter će biti bliži 2 milijuna, sljedbenik kanala distribucije, te da on sam će doći do 82K. Vrlo malo bi predvidio da sustav SMS obavijesti bez vokala u njegovo ime bi se pretvoriti u sedam milijarde dolara tvrtka zapošljava 500 ljudi. "Ako je ovo novi početak, jedan ili dvije osobe dućan, ja bih mu dati palac gore za inovacije i dobar izvršenje na jednostavan, ali virusnih ideja," Mike je napisao u to vrijeme.

Mike Twttr pokrenuti post je upečatljiv u svojoj jednostavnosti, na 327 riječi to je vrsta kao bloger verzija mirno pred oluju. Društvena mreža (?) Microblogging platforme (?) Novi oblik masovnih medija (?) Je predmet neprekidno slobodnog tiska tijekom svoje gore putanju.

Došlo je vrijeme nakon proboja u SXSW 2007 gdje svugdje biste pogledati što biste ih vidjeli "... Na Twitter" naslov: ". Čovjek predlaže žena ... Na Twitteru", "Žena rađa ... Na Twitteru" ". Shaquille O'Neal ... Na Twitteru "," Čovjek Tweets iz svemira ... na Twitter. "" Bronx Zoo-vrt Cobra ... na Twitter. "U ovom trenutku to je vijest, ako se nešto ne dogodi:" ... na Twitter. "

Pa zašto ne možemo šutjeti o tome? U smislu Twitter je ogledalo života i ljudske veze. Tu je jedinstveni osjećaj stječe gledajući poplavi tweets od stranaca sipati u za # iranelection, # WorldCup, # WWDC ili bilo microhashtag na Twitter. Ključni dio mog jutarnjeg rituala je uhvatiti korak s vijestima na Twitter gleda quips od strane prijatelja sipati u ravnopravno s komentarima od strane medija svjetiljke.

Tako sam pitajući ljude cijelo jutro (na Twitteru) o tome što su Twitter, usluga izgrađen bitno da komuniciraju spurts ljudske aktivnosti, znači za njih. Sam dobio natrag toliko informacija da je tvrd i vrsta meta za obradu, vrste kao što su Twitter sama.

Uzorkovanje važnih trenutaka Twitter sam čuo do sada, u više ili manje kronološki:

Kada je Apple izdao iTunes podcasting (jer prisiljen Odeo za pivot), ožujak 2006: prvi cvrkut, srpanj 2006: mi pokriti Twttr, Twttr postaje Twitter, ožujak 2007: to je prebacivanje hit SXSW, ne kita supplants ne mačka, # hashtag je izumio, avion je Twitpic'd slijetanja u rijeku Hudson, CNN i Ashton utrci za milijun sljedbenika, Oprah se pridružuje, suosnivači igrati glazbene stolice, Twitter kupnju mobilnog klijenta Atebits (signalizacija na kraju prijateljskih developer ekosustava odnosa), # nove Twitter, više zastoja, Iranu nemiri, u vrijeme Twitter je bio sjeckan i tako dalje i tako dalje.

Najupadljiviji stvar je da većina Twitter korisnici imaju svoj jedinstveni popis trenutaka koji cementiranih Twitter važnost (za one koji mogu tolerirati slideshow Business Insider ima stvarno dobra ovdje).

Ako obustaviti nevjericu na ono što su postotak spambots, Twitter ima 200 milijuna korisnika čiji # 1 Twitter prekretnica "Samo postavljanja svog Twttr" ili dan kad su postavili i račun.

Tvrtka se nada do kraja 2013 imati 1 milijarda korisnika (više od Facebook) uz

Nema komentara:

Objavi komentar