subota, 16. srpnja 2011.

Podzemni obećanje Turntable.fm

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Urednici Napomena: Gost suradnik Semil Shah je poduzetnik zainteresiran za digitalne medije, potrošačke Internet i društvene mreže. On je sa sjedištem u Palo Altu, a možete ga pratiti na Twitteru @ semilshah .

Jedan od najvažnijih plodan vinil zbirke pripada DJ koji samo površine svaki sada i onda. A kad on to čini, legije obožavatelja čekati na baited dah, očajnički želi kušati najnoviju brew od Josh Davis, inače poznat kao DJ Shadow . DJ Shadow kao obično počinju stvaranjem podzemlje. Njihova glazba je rezultat mjeseci uzimanja uzoraka i rezanje u obliku potpuno nove zvukove. Ove nove pjesme oblik u tami, izvan djelokruga izdavačkih kuća, radio postaja, a većina slušatelja. To je malo romantizirana, ali tu je i puno istine u podzemne kreativni proces i tajnovitog DJ bitke koje se javljaju u stvarnom životu, gdje je drugi DJ stope svojih vršnjaka. Za one koji su svjedoci žive bitka, to je jedinstveno okruženje u kojem nepoznati DJ ubjedljivo može, na bilo kojem noći, spin bilježi bolje nego pro poput DJ Shadow.

Da, to je još jedan post o Turntable.fm .

TechCrunch je Erick Schönfeld bio prvi koji će napisati o službi u svibnju. Od tada, to je skinut kao vruće ljetne singl. Gotovo svatko vjeruje Okretni mogao postati velik posao, iako se suočava opasno mina (vidi dolje) i svibanj borba za ostanak u središtu pozornosti sada kada Spotify je pokrenula u SAD-u postoji velika priča o tvrtki stožer i stvaranje usluga. Ulagači su se vrtjeli oko Manhattana, a tvrtka je serija B bi trebao biti objavljen uskoro. Svaki tech blog i Quora su pokriveni na rast nebrojeno puta, to je tehnologija stog , kako bi on mogao napraviti novac , kako stvoriti popise pjesama , live DJ-događaj u New Yorku, pa čak i glavna baza kao što su The New York Times prosuđuje rezervirati Neću povratiti ili sažeti bilo pokrivenost tako daleko, ali mnogi od tih komada propustiti ključne točke o tome zašto je ovaj site ima toliko obećanja. Htio bih da se sjaji svjetlo na njih.

Prvo, Turntable.fm platforma mogu pomoći na razini igralište za ambiciozne DJ-a i glazbenika izgraditi svoj ​​ugled, svoju publiku, a možda čak i dobiti otkrivena. U stvarnom svijetu, DJ stvarati pjesme i borba underground, zarađivati ​​svoju reputaciju izvodeći u raznim prostorima, trgovinu mix trake, referenciranje (ili dissing) svojih vršnjaka, a uključuje nove trikove u svoje cuts. Što se događa underground već godinama mogu polako se dolazi putem interneta, gdje je netko mogao

Nema komentara:

Objavi komentar