subota, 16. srpnja 2011.

Tjedan u Apple: migraciju na Lion izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:

Mac OS X Lion izdanje široko je predviđeno za ovaj tjedan, ali nažalost, to nije značilo da se. Ipak, imamo vodič o tome kako migrirati na novi Mac sa Lion bez korištenja Apple migracije pomoćnika i razgovarali Apple predanost kreativne profesionalce. To je uz puno glasine o next-gen MacBook emituje, Apple TV, pa čak i iTunes filmova, što je za prilično različite tjedan u Apple vijesti.

Da Lav, ne bi cruft: dobili čist start s ručnim Mac migracija : sa svakim novim Mac i svaki novi Mac OS X verzije, migracije pomoćnik poslušno kopira sve podatke iz starog sustava na novi. No, nakon gotovo deset godina, potrebu da se čisti start je prejaka za naš dopisnik. Evo kako to učiniti, ali to nije za onesvijestiti se od srca.

Nakon Final Cut Pro debakl, ne Apple još uvijek stalo do kreativne profesionalce? : Appleov Final Cut Pro spornim X izdanje je stvorio neugodni osjećaji među Mac stručne kreatora sadržaja. Bi trebali biti zabrinuti za svoje ulaganje u Mac platformu kao i Apple ide mainstreama? Dave Girard tvrdi da je prerano za pogodak tipka za paniku.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar