subota, 16. srpnja 2011.

Plick hitches elastična vožnja na DIY robotike vlak (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/plick-hitches-an-elastic-ride-on-the-diy-robotics-train-video/:
Čovjek, nadamo se Gumby je prikupljanje neke naknade provjere za ovaj jedan. Jedan dio nevjerojatno-istezanje igračka, a jedan dio DIY kit robotike, Plick projekt traje tradicionalni hobi pristup cigle za izgradnju vlastite bot i udari mali gumeni sve oko nje. Industrijskoga dizajna prototip iz brazilske inženjer Gabriel Paciornik kombinira programiranja robotskog dijelove s elastičnim žičanu vezu pogodan za flasteri svoj ludi znanstvenik kreacije u svakodnevnom predmeta. Dakle, što možete učiniti? Pakiranja različitih senzora na bazi krugovima koji reagiraju na udaljenost i zvuk, dajući svoj mod-poslovi snagu pokreta i svjetla. To je sigurno reći ne-za-tržište skreće igračke daleko od LEGO Mindstorms NXT teritorija - i to je točno mjesto. Daleko videa demo i 60 plaža glazbenom pozadinom nakon prekida.

Nastaviti čitanje Plick hitches elastična vožnja na DIY robotike vlak (video)

Plick hitches elastična vožnja na DIY robotike vlak (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 05:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zgodnih Gadgets | izvor Plick projekta | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar