subota, 16. srpnja 2011.

Shaw Cable je Netflix natjecatelj zaobilazi bandwith kape na putu na TV

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Dok američki rezidenti kipjeti više povećava u Netflix je cijena, naši susjedi u Kanadi su uznemireni natječu Film Klub paket Shaw Cable nudi. $ 12 po mjesecu servis nudi neograničen pristup "na stotine od najboljih holivudskih poteze", a planira se visoke razlučivosti feedova kasnije ovog ljeta za dodatnih $ 5 (kabel tvrtki u SAD-u imaju sličan program pod nazivom Vutopia .) uzrokuje problem su obećanja da "jedino ograničenje je broj sati u danu", za razliku od širina pojasa kapom streaming iz neimenovane usluge kao što su Netflix. Dok Film Klub gledanje preko interneta na PC-u, tablet ili neki drugi uređaj je kapom kao bilo koju drugu uslugu, pristup putem kabela okvir nije se mjeri. To razlikovanje ne sjedi dobro s pretplatnicima i potrošačke skupine tvrdeći za neto neutralnost, osobito CRTC je u središtu rasprava na korištenje na temelju Internet naplate. Iako tom slučaju nije odlučeno, naše rješenje je već i čvrsto protiv Shaw, ili bilo tko drugi, oglašavanje na temelju prednosti koje postoje samo zbog politike je stvorio na prvom mjestu.

Nastaviti čitanje Shaw Cable je Netflix natjecatelj zaobilazi bandwith kape na putu na TV

Shaw Cable je Netflix natjecatelj zaobilazi bandwith kape na putu do TV prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 15:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Shaw Cable Facebook , Film kluba | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar