subota, 16. srpnja 2011.

Hotmail dodaje 'Moj prijatelj je bio sjeckan! značajka prst phishers

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/hotmail-adds-my-friends-been-hacked-feature-to-finger-phishe/:
Hotmail dodaje Hotmail je proveo posljednjih nekoliko godina igranja uhvatiti korak s konkurencijom, ali za najveći dio, to nije učinio ništa posebno revolucionarno sa svojim uslugama. Zemlja drobljenje možda neće biti prikladno deskriptor za najnoviji, ali Hotmail je dodao novu značajku korisno razlikovati običan stari spam vrsta koja dolazi obliku pouzdanog izvora. Sada, kada se e-mail od prijatelja koji miriše na nešto mora stana - recimo molba za neke dodatne ogrebotina iz inozemstva - možete odabrati "Moj prijatelj je bio sjeckan!" iz "Označi kao" izbornika, upozoravajući da se ovlasti da tvoj prijatelj je račun sjeckan. Kada označite poslanica kao bezvrijedna, možete isto tako možete kliknuti okvir koji glasi: "Mislim da je ta osoba bila sjeckan" Nakon što je učinio, spameri su šutirali na rubnik, a tvoj prijatelj je put kroz "račun oporavak teći" sljedeći put kada pokušaju da se prijavite rezervirati na prevenciju ispred, Hotmail će uskoro ponuditi novu uslugu koja blokira korisnike odabira zajedničkih lozinke. To možda neće biti dovoljno da nas nagovoriti više, ali možda ovaj put ostali dečki mogu naučiti nekoliko lekcija.

Hotmail dodaje 'Moj prijatelj je bio sjeckan! značajka prst phishers prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 10:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Live | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar