subota, 16. srpnja 2011.

LG ima Gingerbread-sportske Optimus Net i Pro iz pećnice

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/lg-takes-gingerbread-sporting-optimus-net-and-pro-out-of-the-ove/:
LG Optimus Pro i Optimus neto
Gingerbread Je ne samo za high-end ljudi - čak i entry-level dečki trebaju malo gomoljasto okusom ljubavi i sad opet. LG razumije da, i to je razlog zašto je tvrtka uvodi par uređaje svoje Optimus liniju pod nazivom Net i Pro. Optimus Pro , baš kao i njegov slično monikered Droid Pro je uređaj candybar QWERTY s 2,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Pro dolazi u trio boja, uključujući i nešto što se zove "Titan". Net, s druge strane, je u potpunosti osjetljiv na dodir afera (iako, verzija Sjeverne Amerike mogu sporta klizna QWERTY tipkovnice), uz 3,2-inčni 320 x 480 zaslon. LG je pritom društvenu + dodaci koji stavljaju Twitter i Facebook na početnom zaslonu - nešto što svi znamo ostali su imali tona uspjeha s. Oba uređaja paket 1500mAh baterije i 800 MHz procesor, koji bi trebao biti dovoljno za manje zahtjevne korisnike smartphone. Oni će biti rolling out ovog ljeta počinje u Europi. Još jedan pic, a neki PR čekaju nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG uzima Gingerbread-sportske Optimus Net i Pro iz pećnice

LG ima Gingerbread-sportske Optimus Net i Pro iz pećnice prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpnja 2011 21:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar