subota, 16. srpnja 2011.

Crowdflow pjesama 880 iPhonea u Europi, želi da stavite na karti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/crowdflow-tracks-880-iphones-across-europe-wants-to-put-you-on/:
Imate li sanja da postane digitalni krijesnice, flitting natrag i naprijed u Europi? Ljudi na Crowdflow može pomoći u tome - sve što trebate učiniti je koristiti svoj iPhone, i usvojiti Dijeli pod istim stav. Koristeći podatke o lokaciji prikupljenih od 880 iPhonea, tim je stvorio video prikazuje iPhone kretanje po Europi za mjesec travanj, 2011. Ovaj svijetleći digitalni balet je samo početak, međutim - Crowdflow traži iPhone korisnike da ekstrakt i dostaviti svoje mjesto prijavljuje da pomogne izgraditi vizualno karti kako mobilne mreže se distribuiraju po cijelom svijetu. Ako ste ne boji pozajmljivanje vaše geodata na otvorene baze podataka, hit link izvor za svoju priliku da se pridruže u Crowdflow je jeziv stanične sjaj.

Crowdflow pjesama 880 iPhonea u Europi, želi da stavite na karti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 07:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Crowdflow | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar