subota, 16. srpnja 2011.

Četvorinast obećao za N9, obnovljeno S40 varijanta izgleda da vam tide nad (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/foursquare-promised-for-n9-updated-s40-variant-looks-to-tide-yo/:
Je previše vremena od vaše zadnje meego popraviti? četvorinast je koračni na vas držati više s video omiljeno mjesto usluga temeljenih na Nokia nadolazeće N9 . Dok čekaju da biste dobili tvoj aljkav šape cijele Elop je pobačaj , upuštati se u ažurirani S40 app - prikazan ovdje radi o par Touch-i-Tip uređaja - koji sada ima jače Ovi Maps integracije i dosad izostavljeni "istraživati" funkcija . Inkluzije, tvrtka procjenjuje, pomoći će onima na tržištima u nastajanju poput Južne Amerike i Azije raste na 10 milijuna više od dijeljenja korisničke baze. Brza i može se vidjeti izvan prekid zajedno s četvorinast predsjednik Uprave Naveen Selvadurai razmišljajući o svemu Finski.

Nastaviti čitanje četvorinast obećao za N9, obnovljeno S40 varijanta izgleda da vam tide nad (video)

Četvorinast obećao za N9, obnovljeno S40 varijanta izgleda da vam tide nad (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 20:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Četverokutan , Nokia | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar