subota, 16. srpnja 2011.

Orange UK nudi svakodnevno 30MB za £ 3 roaming opcija za naknadu umorne putnike

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:
Naranča O Orange UK kupce, vi sretni psi, davatelj dajući vam malo pauze kao i mi ući globus-kasu sezone. Nema više se lančano se apsurdno po MB roaming troškove ili nepotrebne mjesečne planove. Umjesto toga, možete shell out £ 3-dana (oko $ 5) za 30 MB podataka - što je dovoljno za provjeru e-mail i radi malo svjetla pregledavanja. Ako ne koristite podatke onda ne bi naplaćuje (sweet!), ali ide preko te granice i da ste se vratili na normalnu £ 3,07 po-MB stopa (ne tako slatko). To je savršen izbor za putnike koji samo troši tjedan ili dva u inozemstvu u isto vrijeme, i to zatvara jaz s kolegama Velikoj Britaniji usluga Vodafone, koji nudi £ 2-po-dan, 25 MB opciju. Sada, samo ako drugi (posebice naše prijatelje ovdje u SAD-u ) bi ponuditi razumni roamingu planove svoje vlastite.

Orange UK nudi svakodnevno 30MB za £ 3 roaming opcija za naknadu umorne putnike prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. srpanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Trusted Reviews , Recombu | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar