subota, 30. srpnja 2011.

DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/dna-based-artificial-neural-network-is-a-primitive-brain-in-a-te/:
Neuron i DNK
Mnogi jednostavniji oblici života na ovom planetu, uključujući i neke od naših najranijih predaka, nemaju odgovarajuće mozak. Umjesto toga, oni su mreže neurona da vatra kao odgovor na podražaje, što je izazvalo reakcije. Znanstvenici iz Caltech zapravo podoba vanjska strana kako napraviti takav primitivni unaprijed mozga pomoću DNA. Istraživači, na čelu s Lulu Qian, razdražljiv zajedno molekule DNK za stvaranje bio-mehaničke sklopove. Do sekvencioniranje četiri podnožja od našeg genetskog koda na poseban način, mogli su ga program reagiraju različito na različite ulaze. Za dokazivanje njihov uspjeh tim quizzed organski spoj, bitno igrati 20 pitanja, hranjenje je tragove o identitetu pojedinih znanstvenika koristi više DNK. Umjetne neuronske mreže prikovan odgovor svaki put. Provjerite PR i par videa koji kopaju malo dublje u eksperiment nakon pauze.

Nastaviti čitanje DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video)

DNA-based umjetne neuronske mreže je primitivni mozak u epruveti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Otkriće vijesti | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar