subota, 30. srpnja 2011.

Tri tvrtke Hi-Hua Chien Od Kleiner Perkins bi volio da ulažu u

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RWZOQpemq_g/:

Danas u AOL West sjedištu , broj poduzetnika, BO, i rukovoditelji okupili kako bi razgovarali o stanju mobilne industrije i mobilne tehnologije. Nakon niza pojedinačnih panela, dan je zaključio s mnoštvo panelista okupljanja za živu raspravu o budućnosti mobilnih, trenutne mobilne trendove dobivanjem noge, kao i ono što nedostaje. Chi-Hua Chien od Kleiner Perkins zgazi dati primjer onoga što nedostaje u industriji dijeljenje tri određene poslovne modele da bih volio vidjeti da svoj put u svemir.

U prethodne ploče , Chien, Skype investitora Howard Hartenbaum i Tango osnivač Eric Setton, govorio o tome kako zatvaranju "otkupljenje petlje" postaje jedan od najvažnijih ciljeva u svakodnevnom bavi prostor, posebno na mobitelu. ( Nešto TC-a Erick Schönfeld govorio o u post ranije ovog tjedna. ) Chien je istaknuo da je jedan od velikih ciljeva je krivotvoriti budućnost u kojoj kupac može ući u dućan, a trgovac će odmah znati tko su i što su žele - i da će jednoga dana uskoro Twitter i četvorinast će se djeluje na način srodan CRM platformi za poslovne subjekte kako bi se bi se to dogodilo.

Ali, kao na tri tvrtke koje Chien želi vidjeti, i ulagati u, za početak, on predviđa ubojica mobilni tvrtka nudi potpuno automatizirani osobnog asistenta - nešto što je rekao zaista nije bilo "nešto što ne može učiniti prije nego što mobile" . On je naveo primjer jedne večere rezervacije s prijateljem koji živi, ​​recimo, 30 minuta. Korisnika mobilnih uređaja, zahvaljujući mjesto svijest, zna točno gdje su i koliko daleko su oni od restorana. Štoviše, zahvaljujući činjenici da se napravi svoju rezervaciju na OpenTable, automatizirani pomoćnik će znati točno ono što su planirali put u susret.

No, temelji na činjenici da ste 30 minuta udaljen od mjesta gdje ste večere, i kuckanje u prometu app, oni znaju da postoji zagušenja na putu. To onda može poslati upozorenje osobi da imate večeru sa, ili može, na automatizirani način, poruka i ljude kako bi potvrdili da bi željeli gurnuti rezervacije natrag po 30 minuta, provjerite da promjene i zatvorite da petlja bez napora.

Dio onoga što je odluka da je moguće sada, kaže, vrlo postojanje mobilnih, ali to je također zahvaljujući zrelosti platformi koje se sada pristupiti sazrijevanja API. Automatizirani osobnog asistenta adrese potrebno postaviti da se ne može riješiti u asychronous okruženju na radnoj površini.

Drugo, obrazovanje je trilijun dolara tržištu "koje su u potpunosti je pijan gore", jer uključuje milijuna djece ide sjediti u učionici za 7 sati, a kombinira tri različite tvrtke za državu: poslovanje nekretninama, upravljanje sindikata rada poslovanja, i certificiranje poslovanja.

Kada je, u stvarnosti, obrazovanje treba biti dostavljena u realnom vremenu osnovu za studente koji su učenju na vlastitim tempom, koji ne moraju sjediti u sobi punoj ljudi u 30 zastarjelim okruženju - u stvarnom vremenu, mobilno rješenje da je učenje na temelju za razliku od temeljen na kurikulumu. Ovaj drugi je ideja malo nebulozan, ali Chien je udaranje na važna tema ovdje: Kako je teško Američki obrazovanje u potrebi prekida i inovacije, osobito da bi se odnose na mobitel.

Treći model Chien je aludirao na zdravlje i fitness. "Mi svi želimo da smo mogli izgubiti £ 10", rekao je, i sada postoji uređaj u džepu da bez problema može upravljati njezin vlasnik (osobni asistent tema opet), potaknuti korisnika na vježbe, jedite zdravije, bez obzira na slučaj svibanj biti . To je uistinu može upravljati mjesto na kojem ste

Nema komentara:

Objavi komentar