subota, 30. srpnja 2011.

360: TeliportMe donosi svoje App ubojica Panorama Za Android (Oh, i to radi na preko 200 telefoni)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TOktaEBhPlk/:

Studenom prošle godine, TechCrunch vlastite Sarah Lacy sjeo s Vineet Devaiah iz "društvenog streetview" Stavljanje u pogon, Phototour.in , koji u to vrijeme, samo je dobio rok od listova broj high-profile američkih ulagača te je nedavno nagrađen " Top Emerging Technology Company of 2010 "za Nvidia . Pokretanje je bio prvi međunarodni, ne financira, pod-20-članu društva koji je osvojio nagradu, prema Devaiah.

Od tada, Phototour dodao Oscarom certifikatom pobjednika i poduzetnik Bala S. manian kao savjetnik (koji je nagrađen za "tehničko postignuće" za njegov doprinos optičke tehnologije koje se koriste u filmovima, uključujući i Star Wars), te je stekao više od 47.000 korisnika alfa verziju svog slike i panorame crowdsourcing app, "360" , na Android. Korisnici su prijavljeni više od 75.000 panorame u relativno kratkom vremenskom razdoblju, tako, s obzirom na glasine da je iPhone 5 će imati izvorni panorama app, izvori nam govore da 360 može biti kandidat za potencijalnog partnerstva s android, tako da može ostati vrata-u-vrata s Apple.

Štoviše, danas je službeno pokretanje najavljuje da je rebranding kao TeliportMe i donosi 360 iz alfa i na javnu sferu u ready-to-wear obliku. Za besplatno. Odobren, 360-stupanjska panorama aplikacije za smartphone nisu ništa novo. Postoji dosta svjež aplikacije i gadgete koje su ove sposobnosti na tržištu, poput "Moraš vidjeti ovaj!" , Zatiljna je 360 Panorama , a Microsoft Photosynth , u ime nekoliko.

U svjetlu ovog natjecanja, TeliportMe želi da se razlikovati od polja izgradnjom kvalitetnih Android aplikacija, koja radi preko OEM. Prema Devaiah, panoramski aplikacije imaju tendenciju da se vrlo hardvera središtu zbog oslanjanja na smartphone u kameru, akcelerometar, žiroskop, RAM, i tako dalje. Budući da se oslanja na Android toliko različitih OEM, ona postaje lukav prijedlog za izgradnju dobrih 360-stupanjska aplikacija za Android i je razlog zašto većina panorama aplikacije su izgrađena na IOS (zahvaljujući vertikalnoj integraciji je sa svojim hardverom).

Još jedna prepreka za Android je da je samo oko 20 posto svojih pametnih telefona ima sposobnost obrade za iPhone, kao i panoramske aplikacije zahtijevaju puno za obradu slike u foto šivanje, mnogi Android telefone nemaju dovoljno RAM-a da se to realizira (na barem na brzinu). Devaiah naveo primjer telefona poput HTC požar, koji ima sposobnost obrade manje nego što je iPhone 2G.

Ovo je mjesto gdje tehnologija koji je osvojio pokretanje "najbolji u nastajanju tehnologija" nagrada dolazi u igru. TeliportMe donio svoju tehnologiju fotografiju šivanja na android telefon, koji u velikoj mjeri negira probleme izazvane zbog više hardverske konfiguracije, omogućujući mu da funkcionira glatko više od 200 modela Android telefone. (Pokretanje također ima izgrađen verziju svog photostitching aplikacija koja radi na preglednik koji će biti uskoro pokreće.)

Dakle, 360 omogućava svojim korisnicima da brzo uzeti visoke kvalitete panorame, koje onda mogu vidjeti na aplikacije 3D preglednika. Korisnici mogu sh

Nema komentara:

Objavi komentar