subota, 30. srpnja 2011.

Tjedan u Apple: baterija pijuk, Hulu glasina, i još mnogo toga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Je li svatko oporavio od svoje post-Lav-instalaciju mamurluka još? Ili ste bili stavljajući ga isključiti u nadi da će izbjeći novi OS glavobolje? Bilo kako bilo, ovaj tjedan je top Apple vijesti na Ars je predivno svjetlo na lava, umjesto fokusiranja na Apple baterije "hack", promjenama na iOS čitanje aplikacije, hard disk opoziv, a novi MacBook Air je iznutrica. A to je tek početak!

Kako sigurnosni istraživač otkrio Apple baterije "hack" : Sigurnost istraživač Charlie Miller je pronašao način da hack "pametne" baterije u Apple-ov laptop, koji bi mogao dovesti do ne-funkcioniranje, ili još gore, eksplodirajući-baterije. Hack je moguće, jer od jednostavnih sigurnosnih pogreška na Apple, i Miller detaljne u Ars kako naišli na to na prvom mjestu.

iOS čitanje aplikacije početi rova izvan pohraniti linkovi u stado : Apple 30. lipnja rok za content-based aplikacije za jarku svoje linkove na vanjske trgovine je došao i otišao. No, kao i krajem srpnja približava, visok profil cca makeri su počeli da to učine u stado, signalizirajući da je Apple konačno stavljajući svoje nogom na nova pravila.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar