subota, 30. srpnja 2011.

Samsung Galaxy tab 8,9 Maloprodaja Način cca čini njegov debi na Galaxy tab 10,1 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/samsung-galaxy-tab-8-9-retail-mode-app-makes-its-debut-on-a-gala/:
Još uvijek čežnja da saznate kada je Samsung Galaxy tab 8,9 će biti objavljeni u cijelom svijetu? Osim Sammy je ranije najavio rujna objaviti za nordijsko područja , postoji bilo druge službene riječi o tome kada ostatak od nas može dobiti našu rukavica na jedan - da ne spominjemo da je mjesec dana je prošlo od AT & T-banded 3G Galaxy tab 8,9 hit FCC . Čini se da ćemo znati uskoro ipak, što su Samsung je skliznuo iz naizgled novi "app", koja služi kao demo Maloprodajne način za nadolazeće škriljevca. Navodno, nakon trgovine način se preuzima iz Samsung Apps i instaliran, koristeći lozinku "5444" će vam dati pristup potreban da bi se to izvodi na trenutnu Galaxy tab. Naći ćete video TouchWiz ispunjen demo, nakon pauze, ali ne doći do uzbuđen, ali, to je trčanje na 10,1-incher. Strpljenje, prijatelji. Strpljenje.
[Hvala, Will]

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy tab 8,9 Maloprodaja Način cca čini njegov debi na Galaxy tab 10,1 (video)

Samsung Galaxy tab 8,9 Maloprodaja Način cca čini njegov debi na Galaxy tab 10,1 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 10:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor phonesturnmeon (YouTube) | Pošalji ovu |

Nema komentara:

Objavi komentar