subota, 30. srpnja 2011.

Umetnite Coin: YouTurn Akcelerometar temelji sustav signala okrenuti za bicikliste

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/insert-coin-youturn-accelerometer-based-turn-signal-system-for/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.


Mnogi od nas koji bicikl u gradu vožnja u stalnom strahu da odvodom od strane taxi taksi ili slomiti autobusom. Nema načina da u potpunosti iskorijeniti rizik od pregazi mnogo veće motornog vozila, ali što se lako vidi - i noću i danju - može sigurno napraviti razliku. Smart bicikliste korištenje ruku signale dugo prije nego što im je potrebno skrenuti, ali sustav YouTurn signala cilj učiniti tih pokazatelja teško za vozače propustiti, s Akcelerometar temelji gadget koji osvjetljava strelicu u smjeru svoj red. Ako želite skrenuti lijevo, na primjer, jednostavno usmjerite svoju ruku na lijevo, a uređaj će treperiti div Chevron žuta. Prototip ćete vidjeti u video ispod je integriran s rukavicom, iako konačna verzija će se jednostavno spojiti na stražnji dio ruke, a mogu biti pohranjeni u torbu i kad niste na bicikl. Nema spomena o trajnosti ili hidroizolacija, iako budući da je izumitelj je cilj poboljšanje sigurnosti, možemo zamisliti da će se poduzimaju sve potrebne mjere kako bi se izbjeglo strujni udar na kiši.

YouTurn popis Jack O'Neal pokrenula kickstarter stranicu pomoći u financiranju njegova projekta, te je prihvaćanje preorders na 50 dolara pop. Nema konačne cijene navedene u ovoj točki, ali na 50 dolara ili eura za prvi mali YouTurn, bili smo sretni da zalog. Nadamo se da ćemo vidjeti O'Neal susret svome financiranja cilj i poslati ti na proizvodnju, ali do tada, mi ćemo držati obličje u oba smjera, a nadajući se najboljem.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: YouTurn Akcelerometar temelji smjera sustav za bicikliste

Umetnite Coin: YouTurn Akcelerometar temelji smjera sustav za bicikliste prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar