subota, 30. srpnja 2011.

Android je Matias Duarte: Sladoled Sendvič će vam pomoći nositi se s bezbroj devs kućišta

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PvZZwviqRX4/:

Kao što smo zatvoreno od danas kreće prvi CrunchUp , svi naši govornici su na pozornicu za produženu okruglog stola raspravljaju različite teme koje utječu na mobitel: dizajn, igre mehanike, i, naravno, iPhone vs Android.

Jedna od posljednjih pitanja postavljena tijekom okruglog stola je došao iz Wired je Mike Isaac, koji je pitao kako sljedeća verzija Android, koji se zove Sladoled sendvič, pomoći programerima izradu aplikacija koje izgledaju lijepo preko mnoštvo faktora oblika android će se proširiti na.

Poteškoća programeri lice pri dizajniranju za Android je došao do više puta tijekom dana (tijekom ranijih ploča Pitao sam ravno-up zašto iPhone aplikacije izgledaju bolje ), te Duarte poruka je dosljedan: stvari će biti sve bolji kao platforma postaje zreliji. I Android tim pokušava učiniti ono što mogu kako bi ga lakše razviti više čimbenika oblika.

Evo što Duarte imao za reći o nadolazećem Sladoled Sendvič release (parafrazirati):

Ice Cream Sendvič nastavit će se vrlo zahtjevan posao pokušava stvoriti ugradi platforma koja ima fleksibilnost webu. Mi pokušavamo da jedna veličina odgovara svima, a tu su i različite proizvode za različite potrebe. To je rekao, znamo da je teško dizajn u tom okruženju. Sladoled Sendvič daje vam puno alata koji će vam pomoći da izgradite jedan app koji radi više glatko u različitim veličinama zaslona i različitih oblika čimbenika. I prije toga, mi smo rolling out alate koji pomažu programerima fokus i optimizirati. Nedavno smo pokrenuli značajke koje vam se više APKs i specifične uređaja ciljanje. Tražimo da se taj prijelaz lakše i stvoriti stvarno dobro izgleda stvari na Android.



Nema komentara:

Objavi komentar