subota, 30. srpnja 2011.

Google želi ubrzati svoje stranice, a otpor potrebu prodati stvari

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/google-wants-to-speed-up-your-site-resist-the-urge-to-sell-you/:
Google ima puno stvari ide za to, ali strpljenje nikad nije stvarno bio visoko na popisu - ne čudi, doista, za tvrtku koja zapošljava skutera da biste dobili okolo dvorane svojih ureda. Traži div je uzeo sličan pristup na web, nudi se broj usluga kako bi se ubrzati oko stare cijevi. Stranica Speed ​​Usluga je najnoviji jednostavno nazvan inicijativu na tom planu, što je očito ponudio brzinu poboljšanja od 25 do 60 posto u svojim ranim fazama testiranja. Kako to čarobna životvorni posao? Google dočepa sadržaja s poslužitelja, prerade stranice s performansama najbolje prakse, te ih šalje kroz vlastite poslužitelje. Usluga je podigao nekoliko obrve, ali Google inzistira na tome da usluge Stranica Brzina je sve o poboljšanju performansi, a ne prikupljanje informacija za buduće mogućnosti oglašavanja.

Google želi ubrzati svoje stranice, a otpor potrebu prodati stvari prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things D | izvor Google | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar