subota, 30. srpnja 2011.

BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo naše automobilske budućnosti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
BMW je bio dosadan s nama svoju viziju za električnu motoroing godina, i danas, ljudi, trend se nastavlja. Njemački automaker je predstavio dva koncepta iz nadolazeće i pod-branda : grad-stan i3 i rehashed verziju svog I8 . Ovo je prvi put službeno vidjeli manji od dva, kao i automobil prije poznat kao Megacity je samo bio špijunirala u službenom učiniti i tijekom rutinskog testiranja na Arktičkog kruga . To će vući četiri peeps sa 150km dometa (oko 100 milja), a ubrzanje s 0-60mph za oko 8 sekundi. Kao i za one s raspon anksioznost , njemačka tvrtka će umiriti takve strahove s dodatnom rasponu, proširenje motora pod nazivom "Rex". Ili varijanta bi zemlje u garaži u 2013, gdje ćete biti u mogućnosti vrhu ih u 6 sati sa standardnim utičnice, ili do osamdeset posto u sat, ako ste ljulja Spiffy velikog kapaciteta Punjač.

I8, koji ćete podsjetiti na svoje radikalne aerodinamičan dizajn i hibridni dizelsko-električni pogonski sklop, dobio je jato od aerodinamičan ugađanje i junked njegove plamenik, opredjeljuju za benzinom umjesto jedne. Motora zamijeniti stranu, sportski coupé navodno pije samo 2,7 litara na 100 km - 87 mpg za yanks (!) - Što je nestvarno u automobil koji će ubrzati do 62mph u 4,6 sekundi. Zvuk previše dobro da bude istinito? Mi ćemo morati pričekati do 2014 da li München može napraviti dobar na ta obećanja, ali u međuvremenu slobodno pregledati galerije, videa, i PR nakon prekida.

Galerija: BMW i obitelj

Nastaviti čitanje BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo naše automobilske budućnosti (video)

BMW predstavio novi i3 i preuređenu I8 koncepata, mi očekujemo našu budućnost automobilske industrije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Nema komentara:

Objavi komentar