subota, 30. srpnja 2011.

Google oplemenjuje doživljaj pretraživanja za big-fingered tablet vlasnika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-refines-search-experience-for-big-fingered-tablet-owners/:
Imate problema s odabirom one male veze sa svojim velikim, ol 'znamenke na toj swanked-out ploča? Ne se brinuti, Google je samo od nekih škriljevca-friendly poboljšanja za svoj ​​kruh i maslac za pretraživanje stranice, i to je za iPad i Honeycomb 3,1 + korisnicima. Na palubi za ovu UI osvježiti: mnogo pojednostavljena stranici s rezultatima pretraživanja, veće veličine gumba i teksta, i brzi pristup gumb koji se nalazi ispod okvira za pretraživanje koji ste preskače off "Slike, Video, Mjesta, shopping i još mnogo toga." Također je bio neki vizualni ugađanje je svojim rezultatima pretraživanja slika, s povećanim pregledima, brže thumbnail utovar i kontinuirano pomicanje. Ako ne vidite ovu ispitalo izgleda samo još, sjesti zbijeno - update se očekuje da razvaljati u sljedećih nekoliko dana.

Google oplemenjuje doživljaj pretraživanja za big-fingered tablet vlasnika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 22:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Mobile Blogu | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar