subota, 30. srpnja 2011.

Razer je Electra slušalice ispumpati bas, držati tvoj glas 'inline' za 60 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/razers-electra-headphones-pump-out-bass-keep-your-voice-inlin/:
Jeste li igra i bas-ljubavnik na uskoj proračuna u potrazi za novim slušalice? Razer je Electra slušalica može biti samo vaša ulaznica za dubstepping kroz svoj ​​sljedeći WoW raid . Ove stereo limenke sport 40mm vozača u svakoj earcup sinkroniziran na ispumpati padove, uz umjetne kože jastučića za uši kako bi se držati 'em udobne, dok pomaganje u pasivnom izolaciju od buke. Za zasladiti posla, također ćete dobiti dvije odvojive kablove, od kojih jedna ima ugrađeni mikrofon, pogodno za on-the-go telefonske pozive, a svoje naslova 7-11 za Slurpee-goriva, ili malo TeamSpeaking kad Carcharias izgubiti. Electras će biti dostupan doći u listopadu ove godine, ali ako ne možete dobiti prošlosti zeleno ističe ne ya krivi. Cijeli PR prošlosti break.

Nastaviti čitanje Razer je Electra slušalice ispumpati bas, držati tvoj glas 'inline' za 60 dolara

Razer je Electra slušalice ispumpati bas, držati tvoj glas 'inline' za 60 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. srpanj 2011 01:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Razer | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar