subota, 30. srpnja 2011.

LauncherPro dev je skinnable UberMusic igrač na kraju pogodi Android Market

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/launcherpro-devs-skinnable-ubermusic-player-finally-hits-the-an/:
Mi smo temeljito su zanosio s LauncherPro developer Federico Carnale je tada neimenovani glazbe app prvi put smo ga vidjeli u beti , donosi Metro UI stil reprodukcije u našu Android života. Sada UberMusic v1.0 dostupan je na Android Market, savijanje njegov prilagodljiv vještina za kneževski iznos od 3,49 dolara. Nemojte misliti da je ovo samo neki guljenje do gole kože, međutim, dok je jedna od kože (koje se također mogu naći na tržištu) je Zune lookalike, treće osobe mogu učiniti da izgleda ali oni bi željeli, uključujući i dodataka. Ako ste propustili našu demo prvi put možete provjeriti video nakon pauze vidjeti zašto smo tako uzbuđeni, ili udariti izvor vode na kupnju sada. Alergični na trošenje novca na aplikacije? Nemojte odustati sve nade, kao kreator tweets ad-podržani slobodan inačici može biti na putu, kao dobro.

Nastaviti čitanje LauncherPro dev je skinnable UberMusic igrač na kraju pogodi Android Market

LauncherPro dev je skinnable UberMusic igrač na kraju pregleda Android Market prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 srpanj 2011 19:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Fedecarnales (Twitter) | izvor Android Market , UberMusic.com , Metro kože | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar