subota, 30. srpnja 2011.

Tehnologija + Politika = Facepalm

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8HKwgEOqtdk/:

Oh, kako neugodno. Ranije ovog tjedna, Elizabeth May, čelnik Kanade Zelene stranke, uzeo joj Twitter račun i proglasio rat protiv Wi-Fi . Da mislim da je vrlo skoro glasovali za ove klaunove u našoj novijoj izborima. Lekcija za moje američke prijatelje: samo zato što ste naći sve glavne stranke neukusan ne znači da skuta stranke nisu još gore. U međuvremenu, može netko molimo vas da se ekološki pokret ide da nije anti-znanost i anti-tehnologija?

Dajte joj kredit: ona uspjela, uz rijetke sposobnosti pogoditi ne samo jedan, ali sve je "idiot političar govori o znanosti / tehnologije" Bilješke: 1 . Moralna panika: "To je vrlo uznemirujuće kako brzo WiFi je preselio u škole kao što je djecu koja su najranjivija." 2 . Deluded navođenje dugo disproven teorije : "To je jedna prevladava teorija ponovno nestanak oprašivanje kukcima". 3 . Zavođenje obmana koja dolazi to blizu izravno laže: "Svjetska zdravstvena organizacije navodi EMF kao mogući ljudski karcinogen."

Čekaj, što, koji je pozvao Wi-Fi vjerojatno kancerogena? Ostali tzv ekoloskom izgleda da misle tako . Ali ne: ispada da je ono što zapravo rekao (PDF) je: "TKO / Međunarodna agencija za istraživanje raka (IARC) je klasificirala radiofrekvencijska elektromagnetska polja i eventualno karcinogeni za ljude (grupa 2b), na temelju povećanog rizika za glioma, maligni tip mozga cancer1, povezani s bežični telefon koristiti. "

Tko je bio zabrinut o telefonima, ljudi. Ne Wi-Fi. I to je u svibnju. Nedavno, glavni studija predmet je zaključio: Regularni korisnici mobitela nisu bile statistički značajno veću vjerojatnost da imaju s dijagnozom tumora na mozgu u usporedbi s nonusers ... nedostatak izloženosti-odgovor odnosa ili u odnosu na iznos korištenje mobitela ili lokalizacije tumora mozga tvrdi protiv uzročne udruge.

No, umjesto da odustaje od svoje tvrdnje, gđa svibnja otišao naprijed i dvostruko dolje na njih . Hej, zašto neka nevažne stvari kao što su činjenice i znanost se na način važne stvari, kao što su bijes i luddite paranoje?

Nema komentara:

Objavi komentar