ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Uključen: Povratak iz Mac

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/switched-on-back-from-the-mac/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.
Prošli tjedan je uključen razgovarali o Nokia's Quest pomoći Microsoft stvaranje trećeg mobilnog ekosustava uz one Apple i Google. Ta riječ - ekosustav - jasno je prošao u panteon poštapalice, uložio mnogo sinergije iz svrhu izgrađen paradigmi. Pa ipak, izgradnju i održavanje ekosustava je nešto malo tvrtki stvarno razumjeti. Istina tehnologija ekosustavi su više nego samo uspješni platformi ili bacanje mnogi proizvodi zajedno jednostavno zato što su u vlasništvu iste tvrtke. Karakterizira ih strateški provodi njegovanja.

Jedan koncept da Apple izgleda kao da su prilagođeni od prirodnih ekosustava je koncept vode ciklusa vjerojatno doznali u osnovnoj školi. Apple pretvara se toplina na održanje života vode inovacija koja prolazi između dobro utemeljene Mac tržištu i ogromna rast IOS tržištu. Apple aludirali na ovom ciklusu u svom Natrag na Mac događaj . Nakon što je nasljeđivanje mnoge tehnologije iz Mac OS X, IOS počela nuditi Mac OS X pokrenuti ekranima, full-screen aplikacije, app nastavak i dokument automatskog spremanja. Ovaj tjedan je objava, međutim, pokazuju da je ciklus svibanj uskoro biti tarifni opet u drugom smjeru kao i Apple Mac pokazao off dvije tehnologije koje svibanj dobro završiti jačanje IOS ekosustav.

Nastaviti čitanje uključen: Povratak iz Mac

Uključen: Povratak iz Mac prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 27. veljače 2011 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar