ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Motorole Sanjay JHA savjeti na 7-inčni tablet prije kraja godine, predviđa tableta cijene padaju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/motorolas-sanjay-jha-hints-at-a-7-inch-tablet-hitting-before-th/:
Motorole Sanjay JHA CEO je natuknuo jednom prije da bi se obitelj Motorola tableta, ali govoreći na Morgan Stanley Technology, Media & Telecom današnjoj konferenciji, on je obećao da će one druge Moto tablete bi pogodio prije kraja godine. Naravno, JHA nije govorio specifičnosti, ali mi smo klađenje da sljedeći tableta je 7-incher - on je spomenuo da je 7-inčni oblik faktor broj puta i rekao je da veličina više "zabave" i "prijenosni". Slično kao što je rekao na Moto zarada poziv, on je podrazumijevao da 10-inčni veličine je više za profesionalce. JHA također proveo malo vremena govori o cijenama, te je naveo kako očekuje da će cijene na Xoom i druge tablete za sići u cijenu u drugoj polovici godine, posebice kao komponente cijene smanjuju. Dakle, kako je Xoom radili 599 dolara po početnoj cijeni? Pa, to je samo bio par dana, ali je uvjeravao da intervjuira "prodaja počele relativno dobro."

Motorole Sanjay JHA savjeti na 7-inčni tablet prije kraja godine, predviđa tableta cijene padaju prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Motorola | Pošalji ovaj | Komentari

1 komentar:

  1. Pozdrav! Bome mogu reći cijene tableta su drastično pale. Sada namjeravam kupiti jedan, pa sve proučavam pa sam slučajno naišla na Vaš post. Ne znam koje karakteristike su mu potrebne, pa proučavam malo! :)

    OdgovoriIzbriši