ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Tablet šokira! MSI WindPad 100A omot Tegra 2 i da će brod s Saće

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/tablet-shocker-msi-windpad-100a-packs-tegra-2-and-will-ship-wit/:
U ovom trenutku, MSI je prikazuje off njegova 10-inčni Android tableta za dobrih pola godine, ali barem ovaj put dolazi s nekim čisto naočale, a oni zapravo nije ni upola loše. Yep, tvrtka je donio svoje WindPad 100A na CeBIT-u te je najavio da, kao i većina drugih , pokreće dual-core procesor Tegra 2 i da će dobiti neki slatki Saće kada ga hitove tržištu krajem svibnja ili početkom lipnja. Model na ruku na CeBIT-u je pokrenut neke 2.x verziju Android, a hardver je identičan onom smo vidjeli povratak na CES . MSI-rekao nam je da cijena nije postavljen još, ali nadamo se, poput Moto je Sanjay JHA samo proglasio, te tableta cijene će biti pada doći u drugoj polovici godine. Hit galeriji ispod za neke bliže kazaljka-na metak.

Tablet šokira! MSI WindPad 100A omot Tegra 2 i da će brod s Saće prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 16:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar