ponedjeljak, 28. veljače 2011.

TI-Nspire grafičkim calcs dobiti u boji prikazuje, 3D, WiFi, a novi OS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/ti-nspire-graphing-calcs-get-full-color-displays-3d-wifi-and/:
To je bio dobar godinu dana ili tako, jer TI-Nspire linija za crtanje računala dobio osvježiti, ali to je bilo ništa u usporedbi s onim što tvrtke planiraju za ovu godinu. Možda odgovor na promjenu vremena (ili Casio Prizm ), novi Nspire uređaji su uzimajući WiFi dongle za komunikaciju s TI-Navigator radne stanice, 16-bitni (320 x 240) puni zaslon u boji, a broj novih funkcija, uključujući mogućnost učitavanja slike i analize slike za takve stvari kao krivulja dolikuje funkcije i regresije. Možda čak i više uzbudljiv, novi Nspire OS 3,0 značajke 3D funkcije - da, izvorni sivim tonovima TI-Nspire modeli će biti u mogućnosti to ažurirati na novi OS, kada on postaje dostupan ovog proljeća. I Tech Powered Matematika je izvještavanje sredinom travnja puštanje datum, za MSRP od 165 dolara. Totalno psyched? Mi kladiti da ste! Pogledajte PR, nakon pauze za više informacija.

Nastaviti čitanje TI-Nspire grafičkim calcs dobiti u boji prikazuje, 3D, WiFi, a novi OS

TI-Nspire grafičkim calcs dobiti u boji prikazuje, 3D, WiFi, a novi OS prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 11:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech Powered Math | izvor Texas Instruments | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar