ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Gmail slučajno resetiranje račune, godina dopisivanja nestati u oblaku?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/gmail-accidentally-resetting-accounts-years-of-correspondence-v/:
Ako youve 'je dobio radni Gmail račun, možda biste željeli vratiti se svaki tako često - koliko god 500.000 Gmail korisnika izgubili pristup njihovim inboxes ovaj zora, a neki od njih su izvještavanje (via Twitter i podršku forumima) da godina vrijedan poruka, privitaka i Google chat logove nestala po vremenu oni su napokon u mogućnosti to klada na. Iako nismo iskusili osobno pitanje, mi smo čuli da bug učinkovito vratiti neke račune, liječenje njihovi vlasnici kao novi korisnici zajedno s porukama dobrodošlice. Za njegov dio, Google kaže da je pitanje "utječe na manje od 0,29% od userbase Google Mail," inženjeri rade na otklanjanju problema odmah, te da nedostaje poruke će biti obnovljena u najkraćem mogućem roku. Uskoro ćemo vidjeti ako je to trenutna smetnja ... ili poduži wakeup poziv .

[Hvala svima koji su poslali to u]

Gmail slučajno resetiranje račune, godina dopisivanja nestati u oblaku? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljača 2011 18:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gmail Pomoć Forum , Gmail Status Nadzorna ploča | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar