ponedjeljak, 28. veljače 2011.

PlayStation 3 pošiljke u Europi sada se oduzeti, nakon LG pobjeda zabranu Sony

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/playstation-3-shipments-to-europe-now-being-seized-after-lg-wins/:
Sony i LG su idući pete do pete s navodima povrede patenta za više od godinu dana, ali Sony je sada riješeno ono što je sigurno njegov najveći neuspjeh do danas u Europi. Građanski sud pravde u Haagu upravo je odobren LG preliminarnu sudsku zabranu koji će vidjeti svi novi PlayStation 3s uvezena u Europu zaplijenili carine za najmanje deset dana. Oni su navodno već sada se zalihi u škripcu skladištima, a predstave se, a ostaje mogućnost da nalog će biti produžen čak i dalje, što bi gotovo sigurno dovesti do nestašice PS3s na policama trgovina - kako Guardian bilješke, trgovaca su uglavnom dva do tri tjedan vrijednosti dionica na ruci diljem kontinenta. Nije iznenađujuće, Sony je rekao da se "bjesomučno" težak da biste dobili zabranu podiže, ali to ne čini bilo koji javni komentari o tome u ovom trenutku.

[Hvala svima koji su poslali to u]

PlayStation 3 pošiljke u Europi sada se oduzeti, nakon LG pobjeda zabranu Sony prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor The Guardian | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar