ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Gaikai beta ide uživo, donosi Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 i Second Life demo na prozoru preglednika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/gaikai-beta-goes-live-brings-mass-effect-2-dead-space-2-sims/:
Zapamtite Gaikai , računalne usluge oblaka koji vam omogućuje demo video igara u prozoru preglednika bez skidanja stvar? To je život, što znači da je više ne samo nas tech novinare da se za davati to jedan probati temeljita. Pod uvjetom da imate internet vezu plamen brzo i oba Flash i Java Installer, četiri streaming demo igre su samo klik (a možda i anketa, ili malo pričekati) daleko, uključujući tri EA naslova (Mass Effect 2, Dead Space 2, The Sims 3) i Second Life. Kao što smo otkrili u našem početnom hands-on , to nije besprijekoran iskustvo čak i uz fantastičan internet priključkom, ali to nije značilo da se - cijela stvar je da Vam omogućiti da adekvatno uzorak igra pravo prije donošenja odluke o kupnji. To je također besplatan okus budućnosti, a ne vidite one svaki dan.

Gaikai beta ide uživo, donosi Mass Effect 2, Dead Space 2, Sims 3 i Second Life demo snimke na svoj prozor preglednika prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 20:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Big Download | izvor David Perry | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar