ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Biorefineries izazov petrokemija s projektirana kvasca

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rOJlECCeB84/aaas-2011-biorefineries-as-a-route-forward.ars:

Prvoj sjednici sam prisustvovao u sklopu ovogodišnjeg sastanka AAAS-a usmjerena na stanje u umjetnosti, te tehnološke prepreke koje ograničavaju, biorefineries. Analognog na zajedničkim petrokemijsku rafinerije, biorefineries su objekti koji stvaraju gorivo, snagu i kemikalije iz biomase prekursora, za razliku od tradicionalne petrokemijske prekursora. Oni nude put ka više obnovljivih izvora i zelene industrijske budućnosti, ali oni nemaju gotovo stoljeće vrijedi povijesti, istraživanja i uspjeh iza njih da se svojim kolegama učiniti.

Sjednica, pod nazivom "Biorefinery: Prema Industrijski Metabolism", otvorio opisujući biorefinery kao između industrijskih metabolizam 'i' sustava biologije. "Prvi razgovor, dao je" jedinstvenu međusobna oplodnja Jens Neilsen sa Chalmers University of Technology , usmjeren na rad njegova istraživačka skupina je poduzetnik koji koristi kvasac kao stanični tvornicu za proizvodnju razne biokemijske. Rada od interesa ovdje, jer kvasac je fokus je fermentacija. Za početak razgovora, Neilsen navedene off veliki popis zajedničkih zaliha kemikalije koje mogu biti kreirana od strane fermentacija; pravi trik, međutim, da određene kemijske nego amalgam nusprodukata.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar