ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Apple je Tim Cook savjeti na jeftiniji iPhone, prepaid mogućnosti doći?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/apples-tim-cook-hints-at-cheaper-iphone-prepaid-possibilities/:
Apple COO Tim Cook je dobio sve ortak s Bernstein Research analitičar Toni Sacconaghi ovog tjedna, govorimo o Apple poslovne strategije - ništa od običnih tamo - ali jutros, da analitičar odlučio javno parafraziram intrigantan dio intervjua. Pogodite što? To zvuči kao jeftiniji iPhone doista može biti u karticama:
Dok Tim prekinut od eksplicitno navodi da je Apple će nastaviti niže cijene iPhone, on je navode da Apple radi teško "shvatiti" prepaid tržištu, te da Apple ne želi svoje proizvode biti "samo za bogate", ali "za sve", on je također izjavio da je Apple "shvaćen cijena je veliki faktor u prepaid tržištu" i da je tvrtka bila "ne ustupanja bilo na tržištu." Cook je navedeno da je Apple rukovoditelji - uključujući i sebe - je proveo "ogromna energija" u Kini, ističući kako je to "klasična prepaid tržištu." On je dalje istaknuo kako model slušalica distribucije loše izrađen je i da Apple će izgledati da "inoviraju" i to "pametan" stvari u bavljenju tom tržištu.
Kao što možete vidjeti, nema izvješća o tome ovdje, samo neke opće strategije ideje, ali ako doista Apple planira staviti iPhone u svakom loncu, bilo bi korisno ako ne moraju oslanjati na subvencije prijevoznika model .

Apple je Tim Cook savjeti na jeftiniji iPhone, prepaid mogućnosti doći? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ , Forbes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar