ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Feature: Lord British želi vas odvesti u svemir, a on je bliže nego što mislite

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t34o8IWpi44/lord-british-wants-to-take-you-to-space-and-hes-closer-than-you-think.ars:

To je vrlo lako zaspati u prostoru. Kada ste na vašem stolu kod kuće, a vi ste radili za vrijeme i klimnuti glavom, tvoj brada bumps prsima i vas probuditi uz početak. U svemiru, glavu ne pada-jednostavno padaju u san, a onda ako si neoženjen počnete otploviti. To je vrsta stvar koju čuti kada se govori s Richard Garriott, čovjek možda znate bolje kao Gospodina britanski. On je zaradio milijune dolara stvaranje i prodaja video igre, a zatim je proveo najveći dio tog novca težak da biste dobili u svemir.

On kaže da nema osnova na Međunarodnoj svemirskoj stanici, niti postoji strop. Postoje instrumenti i stavke i svačim spojeni na zidove, a možete reći ljudima koji su novi prostor leta kako su naletjeti na stvari, što ih šalje vrti u nultoj gravitaciji. Oni zumiranje okolo, nakon čega slijedi nered predmeta i benigni, prostor-faring gelera. Ona prikuplja po otvorima za zrak, ako ga nitko ne pokupi. Spavanje tijela pronašli svoj put tamo, kao dobro.

Ovo je mjesto gdje Richard Garriott želi vam uzeti, a on je mnogo bliže nego što mislite.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar