ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Sunpower zamjenjuje Ford, lava moć i airlifted eko sklonište

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/27/inhabitats-week-in-green-sunpower-supplants-ford-lava-power/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan Inhabitat vidio geotermalne energije projekata pokupiti pare širom svijeta kao Island eyed tekućina magma kao izvor energije i Velikoj Britaniji tražio da taknite geotermalne rezerve pod Newcastle . Također smo vidjeli znanstvenici razviti rastezljiv solarni senzor koji može detektirati pad pin, i bili smo impresionirani sjajan sustav koji koristi alge za liječenje otpadnih voda i generirati goriva u jednom naletu.

Mi također showcased nekoliko inovativnih primjera high-tech arhitekture - Wales ' futuristički Newport tranzitna stanica i masivnim krovom zelene inovacije koncentrator koji je postavljen da postane Bocvana prvi LEED-certificirani zgrade. Solar-powered strukture su vruća tema, kao i mi je uzeo pogledati unutar Sunpower nevjerojatne renovirana sjedište , saznao novu lokaciju 2011 Solar Decathlon , i showcased fotonaponski-powered eko sklonište alpski .

Konačno, ovaj tjedan smo dobili set za početak proljeća sudjelovanjem naših pet omiljena zelena vrtlarstvo alate gadget i recikliranje sustava oborinskih voda koja dolazi u kompletu sa solarnim pumpa. Također smo uočili šik kolijevke pa do kolijevka kabanica , koji će odbiti predstojeće tuševi i gizdav vune ipad pokriti da će zadržati svoje tableta udoban u blustery vrijeme.

Inhabitat tjedan u Green: Sunpower zamjenjuje Ford, lava moć i airlifted eko sklonište prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. veljače 2011 23:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar