ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Hyundai Sonata Hybrid je odgođen u 2011 ... by "virtualni zvuk motora 'sustav

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/28/hyundai-sonata-hybrid-was-delayed-into-2011-by-virtual-engin/:
Sjeti se kako je na kraju prošle godine u SAD zakonodavstvo odlučio da bi ga obavezno za EVS-a da ustalasati smanjenje buke, dok je u pokretu? To je sve u ime štednje pesky pješaka iz uzimajući u načinu Vašeg zmajem elektro-automobila, ali novi zakon sam je uspio stvoriti kvrga na cesti za barem jednu tvrtku. Hyundai Sonata Hybrid je sve postavljeno na lansiranje krajem 2010, opremljen "virtualni motora zvuk" sustav koji korisnik može preklopni i isključiti, no vlada je zahtjev da ga se trajno čuva na potrebne izmjene za vozila ožičenje pojasevi, UI softvera i korisnik priručnici, odgađajući svoj debi u krajem siječnja. To tweaks je morao učiniti "nevjerojatno kasno u procesu", u skladu s Hyundai Americi CEO John Krafcik, ali kašnjenje će barem osigurati da sve od Hyundai Sonate će zvuk isti. Koji je nešto što smo pogodak.

Hyundai Sonata Hybrid je odgođen u 2011 ... by "virtualni zvuk motora 'sustav prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 28 veljača 2011 11:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | izvor Green Car Izvješća | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar